ZAPYTANIE OFERTOWE- produkty na targi Opublikowano: 30 lipca 2014
ZAPYTANIE OFERTOWE
Podhalańska Lokalna Grupa Działania zwraca się z prośbą o przesyłanie ofert na przygotowanie potraw regionalnych:
W skład zestawu wchodzą:
· Kapusta po góralsku – 100 porcji degustacyjnych
· Hałuski- 100 porcji degustacyjnych
· Tarcioki- 100 porcji degustacyjnych
· Oscypki- 200 porcji degustacyjnych
Termin realizacji zadania:
14.08.2014r.
Opis sposobu przygotowania oferty:
Oferent powinien sporządzić ofertę w języku polskim,
Oferta musi zawierać cenę ostateczną brutto.
Cena musi być podana w złotych polskich cyfrowo i słownie. W przypadku rozbieżności pomiędzy wartością wyrażoną cyfrowo, a podaną słownie, jako wartość właściwa zostanie przyjęta wartość podana słownie
Oferta musi zawierać:
Pełną nazwę wykonawcy,
Adres lub siedzibę, numer telefonu oraz numer NIP/PESEL
Cenę oferty przedstawionej, jako cena brutto, cena brutto zawiera podatek VAT, który wykonawca jest zobowiązany obliczyć zgodnie z obowiązującymi przepisami
Całkowitą wartość oferty
Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych,
Termin i miejsce składania ofert:
Oferty należy składać w terminie do dnia 7 sierpnia 2014 do godziny 15.00
Oferty można składać:
Mailem na adres: info@podhalanska.pl (tylko skany dokumentów z podpisem i pieczęcią), Osobiście w Biurze zamawiającego, lub przesłać pocztą/kurierem na adres: Podhalańska Lokalna Grupa Działania, ul. Sądelska 55, 34-531 Murzasichle Oferty złożone po terminie nie będą uwzględniane i zostaną zniszczone