Pierwszy październikowy weekend spędziliśmy w Poznaniu na targach Polagra food gdzie na stoisku Zasmakuj w Małopolsce nie zabrakło naszych świeżo zarejestrowanych produktów tradycyjnych: hałusek, kapusty po góralsku, tarcioków.
W czasie trwania Polagry, po raz kolej otwarty był pawilon „ Smaki regionów”, w którym można było zasmakować polskiej dobrej, tradycyjnej, certyfikowanej żywności. Tegoroczne Smaki regionów odbyły się pod egidą Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w uroczystym otwarciu targów uczestniczył Pan Minister Rolnictwa Stanisław Kalemba a oprawę muzyczną zapewnił min. Zespół Watra z Czarnego Dunajca, którego pojawienie się na scenie cieszyło się dużym zainteresowaniem zwiedzających.
Liczba wyświetleń wpisu: 295
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie.
Korzystanie ze strony oznacza zgodę na ich użycie.
Zobacz naszą politykę prywatności i cookies